Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Vestfoldcup 15m

Nøkkelpunkter

Dato 16 - torsdag 18. februar 2016
Arrangør Sandar og Sandefjord Skytterlag
Kart kart
Kontaktperson Christian Henrik Dahl
E-post sandar-sandefjord@skytterlag.no
Telefon 975 10 360
Kontaktinformasjon:

Epost eller telefon til kontaktperson. Det er ikke mulig å kontakte oss under stevnet da det foregår i et tilfluktsrom i fjellet uten telefon/data dekning.

Påmeldingsfrist:

06.02 (kl. 21.00) - t.o.m 15.02.2016Til påmelding

Vestfoldcupen blir arrangert for å øke aktiviteten i lagene, skape samhold og ikke minst få være sosiale med skyttere i Vestfold. Med bakgrunn i at vi ønsker å beholde treningen ut mars, og være klar til utesesongen, blir siste runde i cupen arrangert mars. Hovedfokus blir å få med de unge. Det har vært dårlig oppmøte blant de voksne. Vi håper at seniorene blir med i år.Cupen blir kun åpnet for skyttere fra Vestfold skyttersamlag. Cupen er individuell. Man må delta i 3 av 4 stevner for å være med i cupen.Cupen gir en unik mulighet til å koble ungdommer og seniorer på felles stevner . Det blir servering av vafler og kaffe til en svært billig penge. Bli gjerne sittende og vær sosial ut over kvelden. Vi håper at unge og gamle får noen trivelig kvelder på banen.

Baneinformasjon

Banen er utstyrt med 5 elektroniske skiver fra Megalink.

Skyteprogram

Det skyte 25-skudd innendørs program

Veibeskrivelse

Høsts gate 5, 3208 Sandefjord. Ta av mot Virik fra innfartsveien, skyteanlegget ligger inne i et tilfluksrom i fjellet, nederst i Pukkestadveien, link kart.PS! Det er veldig begrenset parkeringsplass, benytt sidegatene.

Diverse

Sem skytterlag har arrangør ansvar. Sem skal ha ansvar for ajourføring av lister, legge de ut på nettet på sin nettside, samt koordinering opp mot samlaget.  All resultatservice vil derfor i år ligge på Sem skytterlag.

Kommende arrangementer
Dato Arrangement
1 - søndag 5. juni 2016 Vestfoldhelga - Sandar og Sandefjord - Bane
18. september 2016 Klubbmesterskap 2016 - Bane
14 - torsdag 16. februar 2017 Vestfoldcup inne 2017 Inne