Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Frende Cup - Stang- og felthurtig 2020
1. runde - Vestlandet 21. - 24. mai / 2. runde - Østlandet 5. - 8. august

Premiebord - 27 000!

Kurt Eirik Bekkevold

Medlem av NC-kommiteen og koordinator for stevnene på Østlandet, Kurt Eirik Bekkevold, melder om et rikt premiebord på Østlandet.

I Asker den 11. mai, i forbindelse med første runde i Norgescupen i stang og stuper, arrangeres det SUPERFINALE. Vi har samlet inn et gavepremiebord på hele 27000,-.

Stevnene i Haga, Høland og Bjørkelangen og Asker teller som kvalifisering. Det vil bli egne finaler både i stang og stuper. De 16 beste på stuperen og de 10 beste på stangen sammenlagt på disse tre stevnene er kvalifisert. Beste kvinne og beste junior i hver øvelse blir automatisk kvalifisert. Det skytes om 8 gavepremier i stuper og 5 på stangen. Anita Utse har laget to flotte dekorerte spesialreimer i skinn som utdeles til vinneren av hver av finalene i tillegg til gavepremie.  

Vi som trener mye på hurtigøvelsene gleder oss stort til Superfinalen! Her vil vi få en utmerket anledning å trene på å skyte finaler lik Texas på Landsskytterstevnet. Det vil bli et helt annet press på oss som utøvere. Et press de fleste av oss aldri får trent på. Erfaringene fra slike finaler er uvurderlig, sier medlem av NC-kommiteen og koordinator for stevnene på Østlandet, Kurt Eirik Bekkevold. Man må ha med seg inn 3 tellende og gode resultater for å kvalifisere seg. Det blir ikke lett, spesielt på stuperen… De raskeste tar kanskje litt store sjanser for å oppnå topptider og man kan risikere at noen misser på et av stevnene. Men dette vil jo åpne opp og gi plass til andre som har skutt jevnt og godt. Det kan godt hende at flere av forhåndsfavorittene ikke blir å finne i Superfinalen, sier Bekkevold og smiler lurt.