Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Frende Cup - Stang- og felthurtig 2020
1. runde - Vestlandet 21. - 24. mai / 2. runde - Østlandet 5. - 8. august

Superfinale Stang og felthurtig i Budal

Superfinalen i Budal: Kurt Eirik Bekkevold vant over Jenny Stene i finalen for felthurtig. På Stangskytingen var det igjen Thomas Høgåsseter som imponerte med 33 treff for tredje gang.

Stangskytingen:

Thomas Høgåsseter, Raumnes, vant superfinalen i Stangskytingen på Budal i dag. Det med 33 treff for tredje gang i helgen. På kortholdet fikk han ut 21 skudd og 18 av dem ble treff i figuren. (Video fra FB gruppen - NC Stang og felthurtig)

Vegar Bakken, Hv-11 Møre og Fjordane, kom nærmest Høgåsseter da de begge hadde 15 treff på langholdet, men med 17 treff på kortholdet ble det treffet for lite i forhold til Raumnes-skytteren. 32 treff på Stangskytingen i superfinalen er likevel et supert resultat.

Junior Jesper Nilsstua, Raumnes, imponerte også med 17 treff på kortholdet og 11 treff på langholdet. 28 treff og tredjeplass i superfinalen.

Felthurtigskytingen:

I felthurtigfinale er det som kjent utslagsmetode hvor det gjelder det å treffe tre mål i ulike vinkler og ulike avstander, på kortest mulig tid. Til slutt står man igjen med to skyttere i finalen hvor det gjelder å bli best av tre dueller.

Her vant rutinen over ungdommen ved at Kurt Eirik Bekkevold, Oslo Østre, skjøt hurtigere en Jenny Stene, Haga, på de to første duellene i finalen.

De smilte etter finalen begge to,  men Kurt Eirik hadde nok hakket bredere glis. De to har trent sammen både på Stang og felthurtig, så en del prestisje lå det nok i oppgjøret. 

Roy Håkstad, Lakselvdal, vant foran Hans J. Løkkemo, Budal, i bronsefinalen.