Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Frende Cup - Stang- og felthurtig 2020
1. runde - Vestlandet 21. - 24. mai / 2. runde - Østlandet 5. - 8. august

Superfinalene på Sørlandet

I superfinalene arrangert av Kristiansand og omegn skytterlag ble det norgescupvinnerne som nok en gang presterte best. Thomas Høgåsseter med 34 treff i finalen, og Hans J. Løkkemo gikk seirende ut av felthurtigduellene.

Stangskytingen:

Thomas Høgåsseter, Raumnes, vant superfinalen for Stangskytingen. 34 treff er trolig det beste resultatet prestert i Stangskyting under et stevne noensinne. Det ble 17 treff både på langholdet og kortholdt. (Video fra Stangskytingen)

Jenny Stene, Haga, kom nærmest Høgåsseter med 13 treff på langholdet og 14 treff på kortholdet, og sammenlagt 27 treff.

Nils Bernt Rinde, NROF, fikk tredjeplassen etter rangering, med 12 treff på langholdet og 15 treff på kortholdet, og dermed også 27 treff.

Felthurtigskytingen:

I felthurtigfinale er det som kjent utslagsmetode hvor det gjelder det å treffe tre mål i ulike vinkler og ulike avstander, på kortest mulig tid. Til slutt står man igjen med to skyttere i finalen hvor det gjelder å bli best av tre dueller.

Her ble igjen Hans Jacob Løkkemo for vass i forhold til konkurrente. Med 7,88 og 7,87 i finaleduellene måtte Roger Hals, Fosna, se seg slått av norgescupvinneren, men dog en fin andreplass til Hals.

Truls Pedersen, Lakselvdal, sikret seg tredjeplassen mot Alf Stensli, NROF Kristansand, i bronsefinalen