Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Rekordtid på felthurtig av Gruer

Ole Christian Gruer fra Røyken og Hurum skjøt strålende i felthurtig-norgescupen.

Smak på tiden 5,95 sekunder. Det var felthurtig-gjennomføringen til Ole Christian Gruer under norgescupen på Haga.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Stang- og felthurtig har fra denne sesongen fått offisiell norgescupstatus. Resultatene tyder på at mange har satset litt ekstra fram mot årets sesong, som blir åpnet med norgescup på Raumnes, Haga og Røyken og Hurum.

Ole Christian Gruer noterte seg flere sterke tider. På Haga, som har en forholdsvis lett felthurtigbane, skjøt Gruer på 5,95 sekunder. Med det leder han, men marginen er liten ned til toer Kurt Eirik Bekkevold fra Oslo Østre. Kun tre hundredeler skiller skytterne. Tore Nilsen fra Storfjord er nummer tre med 6,13 sekunder.

Faktisk har hele ti skyttere så langt skutt under sju sekunder.

Ole Christian Gruer leder også på hjemmebane i Røyken og Hurum. Der skjøt han på 7,33 sekunder. Toer er Tore Rødland fra Klepp med 7,88 sekunder og pappa Rødland, Trond Inge, er nummer tre med 7,94 sekunder.

Vi har ikke fått tak på felthurtigresultater fra Raumnes.

På Stang er resultatene noe varierende. I Røyken og Hurum leder Andreas Nordvik fra Stavanger med 17 treff. Det samme har Henrik Oppen fra Oslo østre.

På Haga er det Geir Finstad fra Blaker som er i føringen med 28 treff foran Tore Nilsen fra Storfjord med 27 treff og Jenny Stene fra Haga med 26 treff.

På Raumnes har Thomas Høgåsseter notert hele 32 treff. Fjorårets konge både i den offisielle norgescupen og på Landsskytterstevnet blir vanskelig å hamle opp med i år også.