Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Tett hurtigkamp i norgescupen

Thomas Høgåsseter fra Raumnes leder norgescupen i Stangskyting.

Thomas Høgåsseter og Ruben Aronsen leder hurtigcupene før den avsluttende superfinalen tirsdag.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Norgescup i Stang- og felthurtig er nytt av året etter et prøveår i fjor. Etter to runder og totalt seks stevner er det tett i teten. Tirsdag får de beste skyte en såkalt superfinale, der de kan forbedre sitt dårligste resultat.

Stang

Fjorårets Stang-mester på LS, Thomas Høgåsseter fra Raumnes leder Stang-norgescupen med 129 treff på sine stevner. Det er to treff mer enn Inge Hvitås fra Sauherad. John Olav Ågotnes er nummer to med 116 treff totalt.

I Lakselvdal var det imidlertid Frode Rødland fra HV-08 som skjøt mest med 34 treff. Han skyter i HK416. Men i den ordinære cupen var det Thomas Høgåsseter som vant med 33 treff. I Storfjord var det Inge Hvitås som vant med 31 treff. Han tok også seg av Balsfjord med 33 treff.

Felthurtig

Felthurtig-cupen ledes av Ruben Aronsen fra Storfjord med totalt 26,35 sekunder. Det er knappe 12 hundredeler foran Ole Christian Gruer fra Røyken og Hurum. Idar Moen fra Malmefjorden er nummer tre med 28,04 sekunder.

Stevnet i Lakselvdal ble vunnet av Jenny Stene fra Haga med 7,10 sekunder, mens Ruben Aronsen vant på hjemmebane i Storfjord med 6,88 sekunder. Truls Pedersen fra Lakselvdal vant i Balsfjord med 6,46 sekunder.

Alle resultater fra norgescupen i Stang- og felthurtig finnes her.