Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Bruk Facebook-vett!

DFS sin Facebookside har blitt enormt populær og vi nærmer oss nå fantastiske 5000 medlemmer. Men det er viktig å bruke Facebook-vett!

Det er voldsom aktivitet på DFS sin Facebookside om dagen. De mange innleggene gjenspeiler at vi er en stor organisasjon med svært mange engasjerte medlemmer. For DFS som en demokratisk organisasjon er det flott med mange og ulike meninger i debattene. Facebook har også blitt en viktig og effektiv informasjonskanal som bindeledd mellom sentralorganisasjonen og skytterne.

Den senere tid har man allikevel sett at noen av innleggene har vært, eller kunne ha blitt karakterisert som, personinjurierende. Det er således noen som tar ”personen” i stedet for ”ballen” i diskusjonene. Som en seriøs og holdningsdannende organisasjon vil derfor DFS sentralt oppfordre til at innleggene holder seg til sakene, og at man ikke kommer med negative personkarakteristikker. Vi ønsker ikke å gå inn å slette innlegg, men vil altså i denne omgang be om at hver enkelt tar større ansvar for det som blir uttrykt.

Til sist vil DFS minne om at DFS sin Facebookside ikke skal benyttes til direkte annonsering av produkter. Lokal stevneannonsering osv. bør også holdes til DFS sin arrangementskalender.  Hvis DFS sin Facebookside fylles opp med informasjon som ikke har generell relevans for alle DFS-skyttere, vil den trolig også miste sin popularitet. Det er det ingen som ønsker. Lykke til med diskusjonene og godt Facebook-vett!