Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Ny Facebookside

DFS har nå lansert en offisiell Facebookside for organisasjonen.

I sak 97/2013 vedtok Norges Skytterstyre at Skytterkontoret oppretter Facebook Organisasjon som en ny informasjonsplatform for DFS i tilknyting til DFS Internetsider. 

"I tråd med at Facebook som sosialt media utvikler seg, har nye funksjoner og bruksområder blitt tilgjengelig både for den enkelte bruker og for ulike grupperinger i samfunnet forøvrig. Facebook Organisasjon er tilrettelagt for organisasjoner som ønsker å være synlige og tilgjengelige på sosiale media." 

- DFS har således anskaffet en offisiell organisasjonside på Facebook, på lik linje med andre større organisasjoner. 

Det er kun DFS sentralt som kan publisere saker på FB Organisasjon, men det er fritt frem for kommentarer. Siden vil bli lettere å administrere samtidig som vi har muligheten til å utvide funksjonaliteten med tilpassede applikasjoner. Vi ønsker også å presentere et mer aktivitetsrelatert innhold på denne siden. 

Siden finner du her: Offisiell organisasjonsside for DFS på Facebook

Del siden med dine venner slik at vi får så mange "Liker" som mulig, da dette er spesielt målbart i forhold til sidens popularitet.

Den nåværende FB-gruppen for DFS har vi ta med oss videre som en ren diskusjonsgruppe, og den er blitt en lukket gruppe for våre medlemmer. Gruppen har fra opprettelsen til dags dato hatt stor ”takhøyde”, rom for ytringsfrihet og engasjement i diskusjonene. Gruppen har stort sett moderert seg selv gjennom diskusjonstrådene. Vesentlig er det at medlemmene selv kan starte diskusjonstråder og kommentere hverandres diskusjonstråder. Skytterkontoret vil ikke moderere denne diskusjonsgruppen om det ikke er høyst nødvendig i tilfeller hvor enkelt-medlemmer beveger seg utenfor grensen til spilleregler for sosiale media.