Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Aune engasjert til kommunikasjon

DFS har engasjert Tor Idar Aune i en treårskontrakt for å styrke kommunikasjons- og mediearbeidet i DFS.

Tor Idar Aune fra Stjørdal er av Norges Skytterstyre engasjert i en 80% stilling fram til og med 2017. Aune skal arbeide for å styrke det eksterne kommunikasjonsarbeidet i DFS, i tråd med den nylig vedtatte kommunikasjonsstrategien. Gjennom arbeidet skal han også hjelpe samlag og skytterlag til å bedre sin utadrettede informasjonsvirksomhet.

I tillegg til driften av nettstedet Standplass.no og som speaker, har Aune bakgrunn som journalist, fotballkommentator og debattleder. Til vinteren har han også fått oppdraget med å være VM-speaker i hoppbakken i Falun.

- Det er spennende utfordringer jeg nå er tilbudt i DFS, og jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidsoppgavene sammen med dyktige fagfolk på Skytterkontoret, forteller Aune som skal starte i jobben fra 1. januar 2015.

Generalsekretær Jarle Tvinnereim, ser fram til at Aune skal være med å lede prosjektet for større synliggjøring og forsterking av «merkevaren» til Det frivillige Skyttervesen.

- Aune har en svært god og allsidig arbeidsbakgrunn. Han har også tilegnet seg omfattende kunnskaper om DFS virksomhet fra sin erfaring som journalist, LS-speaker og gjennom arbeidet med LS-boka. I tillegg har han et bredt kontaktnett, spesielt innen media, og har således de beste forutsetninger for oppdraget, kommenterer Tvinnereim.    

Avtalen med DFS sørger også for at Tor Idar Aune fortsetter som LS-speaker i perioden fram til og med 2017 - en rolle han har hatt siden 2006.