Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Feltstykket ny redaktør

Tom-Vegard Feltstykket er ansatt som ny redaktør i Norsk Skyttertidende

Tom-Vegard Feltstykket (41) fra Mysen er ansatt som ny redaktør i Norsk Skyttertidende.

Tom Feltstykket er av Norges Skytterstyre ansatt som ny redaktør i Norsk Skyttertidende. Han har en svært allsidig erfaring som journalist, og kommer nå fra stillingen som sportsredaktør i Smaalenenes avis i Østfold. Skyttersporten kjenner den nye redaktøren meget godt, blant annet gjennom arbeidet som journalist på flere landsskytterstevner.

 - Jeg ser fram til å starte i jobben som ny redaktør i Norsk Skyttertidende. Det er med stor ærbødighet jeg overtar redaktøransvaret i et blad med historiske tradisjoner helt tilbake til 1882, sier mannen som nå får oppgaven med å bringe organisasjonsbladet inn i en ny tid.

- Det er viktig at DFS fortsatt ønsker å satse på en papirutgave av NST med godt stoff og reportasjer av høy kvalitet for skytterne og tillitsvalgte. Sammen med Skytterkontoret håper jeg også å kunne bidra til en større satsning på aktuelt stoff til DFS nettsider, forteller Feltstykket som starter i jobben i mars 2015.

- Med ansettelsen av Tom-Vegard har vi sikret oss en svært dedikert og erfaren journalist som også har gode kunnskaper om DFS, sier informasjonssjef og assisterende generalsekretær, Terje Vestvik.    

Nåværende redaktør, Viktor Storsveen, blir pensjonist når Feltstykket overtar NST til våren.