Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Bruk Facebook-vett!

DFS sitt diskusjonsforum på Facebook har blitt enormt populært og vi har nå over 8000 medlemmer. Vi oppfordrer alle til å bruke Facebook-vett!

Det er god aktivitet på DFS sitt diskusjonsforum. De mange innleggene gjenspeiler at vi er en stor organisasjon med svært mange engasjerte medlemmer. For DFS som en demokratisk organisasjon er det flott med mange og ulike meninger i debattene. Facebook har også blitt en viktig og effektiv informasjonskanal som bindeledd mellom sentralorganisasjonen og skytterne.

Vi gjør oppmerksom på at visse innlegg har vært, eller kunne ha blitt karakterisert som, personinjurierende. Det er således noen som tar ”personen” i stedet for å drøfte ”sak” i diskusjonene. Som en seriøs og holdningsdannende organisasjon vil derfor DFS sentralt oppfordre til at innleggene holder seg til sakene, og at man ikke kommer med negative personkarakteristikker eller sjikanerende omtale.

Skytterkontoret administrerer denne FB-gruppen og vil både slette slike innlegg og ta direkte kontakt med brukere for å opprettholde denne siden som et godt forum for meningsutveksling. Vi ber alle vise anstendighet og respekt i diskusjoner på DFS diskusjonsforum.

Vi har et felles ansvar for at organisasjonen fremstår som sunn og positiv med gode holdninger og respekt for hverandre og det øvrige samfunnet.

Det er 100 % lov med gladsaker på diskusjonsforumet!

Til sist vil DFS minne om at DFS sitt diskusjonsforum på Facebook ikke skal benyttes til direkte annonsering av produkter. Lokal stevneannonsering osv. bør også holdes til DFS sin arrangementskalender.  Hvis facebook-gruppen fylles opp med informasjon som ikke har generell relevans for alle DFS-skyttere, vil den trolig også miste sin popularitet. Det er det ingen som ønsker. Lykke til med diskusjonene og godt Facebook-vett!