Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Det frivillige Skyttervesen har valgt Frende Forsikring

Adm.dir. i Frende Forsikring Vegar Styve og President i DFS Bernt Brovold

Med over 130.000 medlemmer i ryggen har Det frivillige Skyttervesen i dag inngått samarbeidsavtale med Frende Forsikring.

Det frivillige skyttervesen (DFS) som er den største praktiske, frivillige støtteorganisasjonen til Forsvaret, og består av 850 skytterlag landet rundt, har for første gang inngått en samarbeidsavtale om forsikringsløsninger for skytterlagene og medlemmene.

- Vi vurderte flere aktører, men det endelige valget falt på Frende, sier generalsekretær i DFS, Jarle Tvinnereim.

Norges Skytterstyre ser det som en fordel at Frende har et sterkt fokus på stabile og konkurransedyktige priser til kundene. Dette er i samsvar med likhetsprinsippet i DFS, og organisasjonen mener også at strategien er riktig ved innsalg av forsikringer til skytterlag og medlemmer.

Inntektskilde
DFS har 10.000 frivillige tillitsvalgte og representerer dugnadsånd gjennom at organisasjonens frivillige årlig bidrar med over 12 millioner dugnadstimer.

- DFS har de siste årene opplevd at offentlige tilskudd reduseres. Det er derfor svært gledelig med en avtale som har et spennende potensial som inntektskilde for oss, sier Tvinnereim.

 Skytterlagene har allerede en rekke bygg og skytebaner forsikret i Frende.

 - Slik vi er blitt kjent med forsikringsselskapet Frende, ser vi at de er like oss i holdninger og verdier. Vi har også merket oss at de skårer høyt på kundetilfredshet, og de er derfor en samarbeidspartner vi ønsker å ha en avtale med, sier han.

Stor foreningsavtale
For Frende gir avtalen en unik mulighet til å nå landets skyttere med sitt produktspekter.

- Dette er den største foreningsavtalen vi har inngått, og vi er spente på hvilke muligheter som åpner seg med samarbeidet, sier salgs- og markedsdirektør Erik Bjordal i Frende Forsikring. Foreningens medlemmer vil få tilgang til Frendes produkter blant annet via hjemmesidene til DFS. I tillegg blir Frende støttespiller og synlig på Landsskytterstevnet og andre arrangementer.

Gjennom kontorene til 15 norske eierbanker og 19 egne salgssentre, er Frende representert på over 240 steder landet rundt. Selskapet har de mest lojale kundene, ifølge den landsomfattende bransjestudien EPSI, hvor Frende for femte året på rad ligger i teten på målingene. Forsikringskonsernet hadde en bestandsvekst på hele 11 prosent i 2015, og både reiseforsikringen, bilforsikringen og barneforsikringen er kåret blant Norges beste gjennom året.

- Gode vilkår og konkurransedyktig pris gjør valget enklere for kundene. I tillegg spiller det inn at Frende er eneste selskap som gir lojalitetsbonus. Etter tre år går prisen din faktisk ned med fem prosent, ikke opp, sier Erik Bjordal i Frende.