Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Bli med på Aktivitetskonkurransen!

Nytt år, og nye muligheter! Vi oppfordrer alle skytterlag til å ta utfordringen om å arrangere en aktivitet innen skifelt og skogsløp med skyting. Gjør dere det, er det penger å hente...

Alle skytterlag som deltar får pengepremier. Vinnerlaget får 8 000 kroner, 2. og 3. plassen får 3 500 kroner. Resterende lag vil dele 50 000 kroner (maks 1500 kroner pr lag). I tillegg trekkes det ut to heldige lag blant alle skytterlagene som deltar. Disse to skytterlagene vinner 5000 kroner hver.

Innbydelse til Aktivitetskonkurransen

Konkurranseregler

  • Minimum 5 deltakere som er betalende medlemmer i laget. Deltakere som ikke er medlemmer kan delta, forutsatt at de ikke er medlem i andre skytterlag
  • Minimum løypelengde er 1,5 km
  • Minst 2x6 skudd pr. deltaker
  • Innrapporteres til Skytterkontoret innen 1. november.

Arrangørveiledning

I vår nettbutikk kan du bestille en gratis brosjyre som inneholder råd og tips om hvordan konkurransen kan legges opp. Heftet "Skogsløp med skyting" kan også lastes ned elektronisk. Det legges her vekt på at dette skal være et forenklet arrangement, men samtidig være tilfredsstillende. Det viktigste er å komme i gang. Derfor er det foreslått et opplegg basert på bruk av lagets skytebane med tilhørende terreng, samt en minimal funksjonærstab til å gjennomføre konkurransen. Dette er overkommelig for alle!

Kom igjen…

Hvorfor ikke prøve ut konkurranseformen? Gjerne med profil som et miljøskapende tiltak i laget. Kanskje kan dette være den avveksling og inspirasjon som mangler for å få enda bedre miljø og trivsel? Det minnes om at konkurranser avholdt slik som beskrevet i brosjyren tilfredsstiller kravet for Skifeltmerket, og som delprøve til Forsvarsmerket.

Målgrupper

Hovedmålgruppe for aktivitetskonkurransen er primært lagets medlemmer. Imidlertid kan også anledningen benyttes til å pleie skytterlagets kontakter og rekruttere potensielle nye medlemmer. For eksempel kan det være en ide å arrangere stafetter mellom bedrifter, familier, sponsorer, m.m. Eller hva med å få hele skoleklasser til å delta? Kanskje kan dette være verd et forsøk. Husk også å invitere lokalt Heimevern, og legg gjerne til rette med eget opplegg for militært personell.

Rapportering

Rapportering skjer på www.dfs.no (VK skytterlag). 
Deltakerliste/resultatliste skal medfølge for at bidrag utbetales. 
Frist for rapportering er 1. november 2016.

Historikk

Lurer du på hvordan det gikk i Aktivitetskonkurransen i fjor og årene før der?
Her finner du svaret: 2015   2014   2013   2012   2011   2010

Deltakerpremie

Vi anbefaler skytterlagene å ha deltakerpremie til sine utøvere (bildet). Vi har derfor lagd noen tøffe sportsbriller, som kan bestilles på DFS` nettbutikk. Kjøpes i pakninger á 12, og koster kun kr. 400 for pakka.

Spørsmål  kan rettes til Skytterkontoret ved Runar Sørensen tlf. 984 21 511 eller runar.sorensen@dfs.no