Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Samarbeidsavtale med Frende

DFS har inngått en samarbeidsavtale med Frende Forsikring. Hva betyr avtalen for skytterlagene og medlemmene?

Skytterlagene får gjennom avtalen gode tilbud på forsikring av skytebaneanlegg og utstyr. Alle medlemmer i skytterlag tilknyttet DFS får ved forespørsel til Frende tilbud om personlige forsikringer.

Skytebaneundersøkelsen som ble gjennomført i 2015 viste relativt store variasjoner i forsikringspriser, både mellom selskaper og innen samme selskap. Ta kontakt med Frende og få tilbud på forsikring av skytebaneanlegget! 

NB! Norges Skytterstyre har vedtatt å knytte motivasjonspremier til samarbeidsavtalen med Frende Forsikring. Det trekkes fem SIG Sauer rifler blant skytterlag som benytter Frende ved utgangen av 2016.

Frende Forsikring har konkurransedyktige priser og gode vilkår på personlige forsikringer, og er blant Norges beste i flere undersøkelser. Frende er også eneste selskap som gir lojalitetsbonus, og etter tre år går prisen på forsikringen faktisk ned med fem prosent.

 Hvordan bli kunde hos Frende/DFS:

Skytterlag (forsikring av skytebaneanlegg, utstyr og våpen): Send en epost til skytterlag@frende.no eller ring 03600 , og be om tilbud på forsikring av lagets skytebaneanlegg, utstyr og våpen. Frende spør vanligvis om kopi av gjeldende forsikringspolis, og følger deretter opp skytterlaget med gjennomgang av forsikring og tilbud.

Medlemmer: Bruk nettportalen som er utviklet i samarbeid med Frende, og spør om uforpliktende pris på forsikring. Gå videre om du ønsker å tegne forsikring hos Frende.

Sjekk din forsikring på nettportalen!

Medlemmene er også velkommen til å ta direkte kontakt med Frende Forsikring sitt kundesenter for å få tilbud. Ring 03600, og trykk 2.

Kundesenteret til Frende har åpent fra kl. 0800-1600 mandag-onsdag og fredag og til kl. 1800 på torsdager. Husk å oppgi at dere er medlemmer i DFS.