Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Frende tilbyr våpenforsikring

Frende Forsikring tilbyr nå en egen våpenforsikring til medlemmene i Det frivillige Skyttervesen.

Våpenet er den aller viktigste gjenstanden for en skytter i organisasjonen vår. Samtidig blir dette fraktet over store avstander for å delta på trening og konkurranser. Da kan også skader på våpenet oppstå på grunn av uhell.

Nå har organisasjonens samarbeidspartner, Frende Forsikring, utarbeidet en egen våpenforsikring for medlemmene i Det frivillige Skyttervesen (DFS).

– Dette er noe som har vært etterspurt av skytterne. Vi er glad for at vår samarbeidspartner har utarbeidet et godt tilbud til medlemmene. Derfor oppfordrer vi skytterne om å ta kontakt med Frende Forsikring for et tilbud, sier generalsekretær Jarle Tvinnereim.

Frende Forsikring hadde ikke en egen våpenforsikring fra før, men de har laget en forsikring tilpasset medlemmene i DFS.

– Vi opplever at mange ikke har egne forsikring for sine våpen. Samtidig er dette en kostbar verdigjenstand, forteller partneransvarlig i Frende, Eirik Engen Olsen.

Frende har imidlertid hatt en verdigjenstandsforsikring, der sportsutstyr har vært underlagt.

– Vi ser at det er ekstra behov for å forsikre skyttervåpen og har vi laget en forsikring for dette. Denne vil dekke plutselige og uforutsette utgifter i forbindelse med trening og stevner. Den vil gjelde både skader og tyverier. Unntakene vil være slitasjeskader, skade under utlån av våpenet eller at det benyttes til næringsvirksomhet, forklarer Einar Brekken, som er produktsjef i forsikringsselskapet.

Frende Forsikring har lagt opp til en rimelig forsikring, som er billigere enn en vanlig gjenstandsforsikring.

– Prisen på våpenforsikringen vil avhenge av verdien av våpenet du forsikrer. De som er totalkunder hos oss vil også få den aller beste prisen, påpeker Eirik Engen Olsen.

Her finner du kontaktinformasjon til Frende Forsikring, og spør gjerne om tilbud på andre forsikringer også!