Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Salgsavdelingen informerer

Det har dessverre vært store leveringsproblemer fra SIG Sauer siste halvåret. Nå skal fabrikken være i rute med produksjonen igjen.

Det har dessverre vært store leveringsproblemer fra SIG Sauer siste halvåret. Dette gjelder spesielt Sauer 200 STR Rekrutt og reservedeler som løp og magasin, men det er også forsinkede leveranser på andre våpen. SIG Sauer har flere ganger lovt leveranser som ikke kommer, eller bare delvis blir levert. Dette har gjort det vanskelig å informere våre kunder på en god måte.

Skytterkontoret har i lengre tid både purret og truet med dagmulkt, og tatt opp utfordringene gjennom Nordisk Teknisk Utvalg til ledelsen i SIG Sauer. Vi tror SIG Sauer har prioritert kritiske leveranser til forsvar og politi første halvår framfor DFS.

Salgsavdelingen har nå sendt ut det siste vi har på lager. SIG Sauer har bekreftet at de er i rute med produksjonen, og vi får inn en større leveranse i uke 32. Det vil si at utsending fra salgsavdelingen starer i uke 33.

Det er bare å beklage at situasjonen har blitt som den er. Ut fra de mange henvendelsene ser vi at rutinene på tilbakemeldinger til kunder kan bli bedre, og vi skal få til et bedre bestillings- og oppfølgingssystem med SIG Sauer. 

 Ønsker dere en fortsatt god sommer, så ses vi på Landsskytterstevnet!