Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Spørreundersøkelse vedrørende LS

Ny spørreundersøkelse vedrørende LS.

LS-utvalget, som ble satt ned av Norges Skytterstyre i januar 2017, gjennomførte i vinter en spørreundersøkelse som mange svarte på, og som ga nyttig informasjon. Ett av hovedfokusene i den undersøkelsen var å undersøke årsaken til at skytterne velger å ikke reise på Landsskytterstevnet.

Nå har LS-utvalget utarbeidet en ny undersøkelse. Denne gangen er det kun de som var påmeldt på LS-2018 som er i målgruppen. Spørreundersøkelsen kan derfor kun besvares av disse, og hver enkelt påmeldt, som har oppgitt e-post adresse ved påmelding til LS-2018, vil motta en e-post med link for å starte undersøkelsen.

I løpet av tirsdag eller onsdag vil undersøkelsen bli sendt ut via verktøyet SurveyMonkey. I de aller fleste e-postprogram vil antakelig jan.age.gjerstad@skytterstyret.no fremkomme som avsender av e-posten.

Ettersom mange respondenter vil motta e-posten fra samme adresse er det en viss mulighet for at den oppfattes som spam og havner i søppelboksen hos deg. Har du ikke mottatt spørreundersøkelsen innen onsdag kveld bør du sjekke om e-posten har gått i spam-filteret.

Du kan trygt følge linkene som finnes i e-posten du mottar vedrørende spørreundersøkelsen.

Spørreundersøkelsen er frivillig og du bestemmer selv om du vil være anonym eller ikke.

LS-utvalget håper flest mulig vil bidra med sine svar i undersøkelsen.