Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Ønsker svar fra skytterlagene

Skytterlagene har fått tilsendt en kort spørreundersøkelse om hvordan koronakrisen har påvirket medlemsutviklingen. Svarfrist 20. oktober.

Korona-pandemien har fått store konsekvenser for skytterlagene i Det frivillige Skyttervesen. I en tidligere undersøkelse ble det avdekket store inntektstap.

Nå ønsker Skytterkontoret og Norges Skytterstyre å få en oversikt over hvordan korona-krisen har påvirket medlemsutviklingen.

Konsekvensene

DFS har gjennom sitt sentrale medlemsregister oversikt på antall medlemmer, men mange skytterlag registrerer ikke innbetalt medlemskap. Det er derfor vanskelig å danne seg et godt bilde av hvor stor konsekvens koronakrisen har hatt for antall betalende medlemmer i skytterlagene. 

– Vi har derfor laget en kort spørreundersøkelse. Vi ber om at skytterlagene bruker de 5-10 minuttene det tar å svare på spørsmålene i undersøkelsen, sier generalsekretær Jarle Tvinnereim.

Svarfrist 20. oktober

For å ha en samlet oversikt er det med spørsmål om både totalt antall medlemmer og betalende medlemmer. DFS ønsker også å undersøke om det er forskjell mellom lag som bruker den sentrale kontingentinnkrevingen og de som gjør dette selv. 

Spørreundersøkelsen sendes ut på skytterlagenes e-post torsdag 15. oktober, med svarfrist 20. oktober. 

Dersom dere ikke har mottatt e-posten, kan den også besvares ved å klikke på denne linken.