Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Samarbeidsavtale DFS-Frende

Det frivillige Skyttervesen har samarbeidsavtale med Frende Forsikring. Hva betyr avtalen for skytterlagene og medlemmene?

Samarbeidsavtalen mellom DFS og Frende Forsikring
Skytterlagene får ved henvendelse til Frende tilbud på forsikring av skytebaneanlegg, utstyr og våpen. Alle medlemmer og familiemedlemmer i skytterlagene får tilbud om personlige forsikringer ved å ta kontakt med Frende. Det er viktig at dette gjøres via DFS sine kanaler (se "Slik går du frem"), ikke via andre som selger forsikringer for Frende. 

DFS får en provisjon av tegnede forsikringer, som går til aktivitetsrettede tiltak og arrangement som Landsskytterstevnet.

Skytebaneundersøkelsen som ble gjennomført i 2015 viste store variasjoner i både forsikringspriser og forsikringsvilkår. Mange lag har også egen ansvarsforsikring, som i de fleste tilfeller blir dekket gjennom den sentrale avtalen. Frende vil derfor ta direkte kontakt med hvert enkelt skytterlag som ønsker tilbud slik at forsikring av skytebaneanlegg, utstyr og våpen blir korrekte.

Frende Forsikring har også gode vilkår og konkurransedyktige priser på personlige forsikringer. Frende Forsikring gir lojalitetsbonus, og etter tre år går prisen på forsikringen faktisk ned med fem prosent! De årlige justeringer knytter seg til indeksreguleringer og skadeutvikling. Du får faste priser, ingen "dumpingpriser" som dobles ved neste korsvei!

Slik går du frem: 

Skytterlag (forsikring av skytebaneanlegg, utstyr og våpen):
Send en epost til skytterlag@frende.no, bruk kontaktskjema eller ring 55 15 36 00, og be om tilbud på forsikring av lagets skytebaneanlegg, utstyr og våpen. Frende spør vanligvis om kopi av gjeldende polis, og følger deretter opp skytterlaget med gjennomgang av forsikringer og tilbud.

Medlemmer og familiemedlemmer, bedrifter:
Ta kontakt med Frende Forsikring og få tilbud på dine private forsikringer! 

Du kan gjøre dette på følgende måter:


Eller ring Frendes kundesenter 55 15 36 00, og si at du er medlem i et skytterlag.

Kundesenteret til Frende har åpent fra kl. 0800-1600 mandag-onsdag og fredag og til kl. 1800 på torsdager.

Merk at DFS sin sentrale ansvarsforsikring med Frende skal dekke skytterlagenes behov for slik forsikring. Se vilkår i Skytterboka kapittel 5.

Motivasjonspremier: Det trekkes ut 5 gavekort til en verdi av 5.000 kroner hver under Landsskytterstevnet blant skytterlag som har valgt Frende Forsikring gjennom DFS avtalen innen 1. august.

Om Frende Forsikring
Helnorske Frende Forsikring eies av 15 lokale sparebanker. Hovedkontoret ligger i Bergen, der over 200 ansatte håndterer skadeforsikring og livsforsikring for over 200.000 privat- og bedriftskunder. 

Frende Forsikring gikk helt til topps i EPSI sin kundeundersøkelse, og ble Norges beste selskap vurdert av kundene i 2018 og 2019. De siste årene har Frende også vunnet priser for beste bilforsikring, beste barneforsikring og beste reiseforsikring.