Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Riflen/Skoger skytterlag
i Drammen skyttersamlag, Viken 1 landsdelskrets

Bli medlem

Nye medlemmer anbefales å bare møte opp på trening onsdag eller mandag kl 18:00. Som følge av korona situasjonen har vi åpen trening kunn på onsdager for tiden.

Er du barn/ungdom mellom 10 og 15 år bør du ta med mor eller far første gang på treningen, og voksne bes ta med legitimasjon.

Første treningskveld fyller vi ut ett medlems skjema, gir grunnleggende sikkerhets opplæring og grunnleggende trening i våpenfunksjon.

Du kan og fylle ut Innmeldings skjema nå - Trykk her

Er du under 15 år må du be foresatte fylle ut samtykkeskjemaet som du finner her. Denne er og linket i innmeldingsskjemaet.

Velg Klasse Nybegynner* i skjemaet hvis du er usikker på hva du skal velge.

Pris for ungdomsmedlemmer er 200 kr per år.

Hvis du ber om det kan vi tilby reduserte pris til 50 kr per år for ungdommer ved vanskelig økonomi eller hvis der er mange medlemmer i familien. Bruk feltet "Kommentar" i medlemssøknaden får å få redusert medlemsats, vi krever ingen attestasjon.

Medlemskap for voksne er kr 300 per år. Maks pris per familie/husstand er kr 550 per år.

På treningskvelder låner vi ut alt du trenger av utstyr, så du trenger ikke kjøpe noe eget hvis du ikke vil. 

Utgifter for voksne per treningskveld er ca kr 50.- For ungdommer tilbyr vi gratis det som trengs til treningen samt 30 skudd til treningen uten kostnad.

 

https://www.dfs.no/om-dfs/bli-skytter/

 

Du finner informasjon om hvor innendørsbanen er her https://www.dfs.no/hjemmesider/drammen-skyttersamlag/riflenskoger/informasjon/skytebane-15m/

Du finner informasjon om åpningstidene/dagene her https://www.dfs.no/hjemmesider/drammen-skyttersamlag/riflenskoger/informasjon/vaktliste/