Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Riflen/Skoger skytterlag
i Drammen skyttersamlag, Viken 1 landsdelskrets

Feltsamling 2017

En liten feltsamling for nye og gamle skyttere.

Hei alle feltskyttere!

Godt nytt år alle sammen!

Feltsesongen er allerede i gang, og Trøgstad er unnagjort. Veldig bra stevne, supert vær og en flott dag i felten! Bronsemedalje til Riflen/Skoger ved Lise M. Rinde. Kjell Hjortnæs vant V65 med 30/24!!

Til helga er det ny sjanse, denne gang Hemnesfelten (søndag). Fortsatt ledige plasser! Hele laget kl 12:31 er ledig, for eksempel.

Påmelding Hemnesfelten:         https://www.dfs.no/aktuelt-na/arrangementskalender/pamelding/?eventId=161974&arrType=STEVNE#content

Østlandsmesterskap feltskyting – LAGUTTAK!!

For de skytterne som har ambisjoner om å bli med på ØM laget i feltskyting, er det ekstra viktig å komme i gang med feltskytingen. Laget vil bli tatt ut søndag kveld basert på skyting hittil i år og tidligere år, samt tilbakemeldinger fra de som er interesserte. Jeg behøver derfor tilbakemelding fra alle som kan og ønsker å delta på ØM. Send meg e-post eller ring meg, eller SMS.

Årsaken til det tidlige uttaket er at samlaget vårt arrangerer ØM, og derfor må de som skal være på ØM-laget holdes utenfor arbeid som gjør at de får kunnskap om figurer, avstander, skytetider m.m. De skal fortsatt delta i forberedelser, men ikke hvor de kan få info om skytingene! Av de skytterne som skal til ØM forlanger jeg noen få ting: Skikkelig innskyting minimum til 400m, bli med på minst en fellessamling i forkant av ØM, må forplikte seg til å delta på minimum tre stevner før ØM. Samlagsmesterskap, lagmesterskap, LDKS for eksempel, eller åpne stevner.

Jeg oppfordrer dere derfor til å spa fram børsa, lade noen skudd og skyte dere inn lørdag, og bli med søndag. Delta gjerne på «feltkurset» Riflen/Skoger kjører onsdag/fredag og lørdag. Er det noe jeg kan hjelpe med, kontakter dere meg så fort som mulig!

Feltkurs/innskyting

Riflen/Skoger skytterlag inviterer alle som ønsker til en innendørs feltsamling onsdag 11.01 og fredag 13.01, samt innskytingssamling på Røykenbanen fra kl 09:00 lørdag 14.01. Men dette fordrer at det er nok skyttere som melder sin interesse til meg. Hvis tilstrekkelig antall deltakere, kjører vi full pakke!

Kort om programmet: Innendørs feltsamling handler om bekledning og forberedelser, herunder tabeller! Ta derfor med feltbørse, feltbekledning og utstyr. I tillegg kommer en skytedel med fokus på korte skytetider! Utendørs lørdag handler det om avstandsbedømmelse, innskyting og støtte til skyttere som f.eks må vatre sikter, lage tabell, sjekke innskyting, samt MASSE KLIKKING på KORTE SKYTETIDER! Arrangør står for kaffe, mat tas med hjemmefra. Velkommen til tre hyggelige samlinger J. Dere velger selv om dere ønsker/kan delta på alle samlingene.

Påmelding til Ivar.Rinde@gjensidige.no eller mobil 915 95 881.

Her er en nyttig link:

Tabeller og opplæring:             https://www.dfs.no/opplaring/felt/feltaret-2017/tabeller-til-feltskyting/