Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Riflen/Skoger skytterlag
i Drammen skyttersamlag, Viken 1 landsdelskrets

Treninger med restriksjoner

Vi starter med treninger igjen.

Se informasjon fra sentralorganisasjonen her:

https://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2020/Informasjon-om-korona-krisen/

Hvis du skal på treningen reserver plass med en melding i facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/136810366459735 eller på epost riflen@skytterlag.no 1-2 dager før trening, Så gi beskjed mandag kveld for onsdag treningen, og fra Lørdag for mandags treningen. Det er plass til 4 skyttere kl 18 og 4 stk kl 19. Førstemann til mølla.

Du må ha eget utstyr eller gi beskjed om hva du må låne så vi er sikker på at vi har det tilgjengelig. 

Er du syk eller har symtomer på luftveis sykdom kan du ikke komme på treningene.

I tillegg vil vi prøve og få til noen utendørs treninger i Røyken eller Lier fra neste uke, disse er litt vanskeligere hvis du må låne utstyr.

Prosedyre for vaktene:

Møt opp ca 15 minutt tilgere enn tidligere.

Lås opp, Vask hender og start baneanlegget som normalt. Sjekk såpe og papir på toalett. Ordne vaskevann, vask monitorer, dørhåndtak, toalett, vasken og standplass før skyttere kommer.

Pass på at skyttere skriver seg i protokollen, deretter skal alle skyttere vaske hender før trening. Der er håndsprit tilgjengelig på banen men vask med såpe og vann er bedre.

Utlån av utstyr, salgt av ammo, tildeling av riktig våpen.

Utstyr vaskes før utlån.

Annenhver standplass brukes. 1,3,5,7. Hvis noen er i samme husstand brukes standplass ved siden av hverandre, f.eks 1,2,4 og 7.

Etter at laget er ferdig skal våpen vaskes og tørkes av og merkes med hvem og når de ble brukt før de settes i skap. Annet utstyr som er lånt legges i pose av skytteren selv som merkes med navn og dato(poser i nederste skuff på kjøkkenet). Standplass dørhåndtak og monitorer vaskes.

Registrer at vask er utført på listen på banen. Steng ned.