Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Riflen/Skoger skytterlag
i Drammen skyttersamlag, Viken 1 landsdelskrets

Nybegynnerkurs vinteren 2019

Riflen/Skoger skytterlag har gleden av å invitere til skyteskole onsdager fra 13. Februar 2019. Skyteskolen er beregnet på nybegynnere eller ferske skyttere, kurset vil gå over 6 uker. Hver uke vil det være en blanding av teori og praktisk skyting. På skyteskolen vil du lære mye grunnleggende skyteteknikk og sikkerhet ved håndtering av våpen. Alt fra skytestillinger, pusting, avtrekk og sikkerhetsregler er temaer vi skal gå gjennom.

Selv om du har gått glipp av en av de første kveldene er det bare å møte opp.

Generell informasjon om skyteskolen

Skyteskolen vil gå over 6 uker med start onsdag 13. Februar 2019 kl 1800. Skyteskolen vil som hovedregel ha Onsdager som fast dag, men skytterne inviteres også til å delta på mandags treningene mens de følger skyteskolen. Den siste dagene foregår utendørs på en Lørdag eller Søndag. Deretter er det rett på første stevne i som er lagmesterskapet til Riflen/Skoger på 15m


• Skyteskolen starter klokka 18.00 onsdager, og vil normalt være ferdig klokka ca. 20:00. 
• Skyteskolen arrangeres i skytterlagets lokaler i nærheten av sykehuset i Drammen, Wergelands gate 9, og utendørs på banen i Røyken eller Lier.
• Det koster kr. 1000 pr. deltaker. Dette inkluderer medlemskap i skytterlaget for 2019 og materiell til skyteskolen, samt enkel bevertning avslutningskvelden.

I tillegg får hver deltaker egen reim til våpen, skyggelue egnet til skyting, hørselvern samt en skytehanske. For de som ikke ønsker å låne en jakke hos oss er vi behjelpelige med å kjøpe en passende jakke.

 Skytter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris for de som bare vil låne utstyr er 400 kr for hele kurset inklusiv medlemskap.


• Skytterlaget har våpen og utstyr til utlån. 
• Hver kveld vil inneholde en kort teoretisk del, før vi tester ut det vi har lært på skytebanen. 
• Skyteskolen er beregnet på nybegynnere og ferske skyttere. 
• Nedre aldersgrense er ca 10 år. Hvis yngre barn skal være med er det en fordel at foreldre er til stede.
• Det anbefales at foresatte deltar på kurskveldene.

Påmelding

Påmelding til skyteskolen skjer til riflen@skytterlag.no. Er det noe du lurer på, kontakter du Ivar Rinde på 915 95 881, eller Daniel Berg på 95232300 eller epost riflen@skytterlag.no. Du kan sjekke ut vår organisasjon på http://www.dfs.no eller skytterlaget på http://www.dfs.no/riflenskoger 
Vi har kapasitet til 7 elever, her er det førstemann til mølla som gjelder. Våre instruktører Ivar, Dag-Rune og Daniel har skyteinstruktørkurs og erfaring fra både Forsvaret og sivil skyting.
Vi gleder oss til å møte deg, og gi deg innføring i en sport som for oss garva 
skyttere er en livslang kjærlighet og hobby!  Vi sees!

Kart til banen 

https://www.dfs.no/opplaring/skyteskole/

Påmelding på epost til riflen@skytterlag.no med informasjon om navn, fødslesdato, adresse og telefonnummer, eventuellt ring/melding til Daniel på telefon 95232300 eller på facebook siden.