Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Hovin skytterlag
I Gauldal

Informasjonskriv fra Hovin Skytterlag 2018

                                                                  

 

 

Informasjonsskriv fra Hovin Skytterlag 2018

 

1.      Formålsparagraf i Det Frivillige Skyttervesen (DFS).

 

Stortinget vedtok i 2016 å endre formålsparagrafen til DFS. Den nye paragrafen vil erstatte Skytterbokas paragraf 1-1 , og er i tråd med vedtaket gjort på Skyttertinget i Sandnes i 2014. Den lyder som følger :

Det Frivillige Skyttervesens formål er å fremme god våpenkultur og praktisk skyteferdigheter, samt sikre tilgang til en desentralisert skytebanestruktur, til nytte for Forsvaret og samfunnet for øvrig.

 

2.      Innbetaling av kontingent 2018

 

Ved innbetaling av kontingent 2018, merk med navn på medlemmet det betales for. Dette for å enklere holde rede på innbetalingene.

 

3.      Betaling av oppskyting og kjøp av skudd, på Skytterbanen.

 

Også i 2018 blir det betaling med kort (Visa) eller Vipps, på skytterbanen. Det vil bli gitt tilgang til betaling med kontanter, kun i «NØDSTILFELLER».

(kun korrekt beløp. Vi har ikke veksel)

På Tømmesdalfelten og Gauldalsjegeren, må vi enda betale med kontanter. Dette skyldes dårlige mobilforhold på Kvennabakkan, hvor disse to arrangementene finner sted.

 

4.      Hovin Skytterlag er en del av Grasrotandelen til Norsk Tipping.

 

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller klubb som du ønsker å støtte.

Vi i skytterlaget oppfordrer deg til å støtte oss med grasrotandelen, hvis du gjør det går 5% av din spilleinnsats til skytterlagets arbeid.

Så hvis du ønsker å gi skytterlaget din grasrotandel, gir du tippekommisjonæren beskjed om at du ønsker å gi HOVIN SKYTTERLAG org.nr 911844982 din grasrotandel.

 

            6.   Tømmesdalfelten 2018

 

Vi starter med feltskyting for DFS finfelt og JEGER i skytterlagets regi, med Tømmesdalfelten fredag 13 april 2017. Påmelding Tømmesdalfelten 2018, Kvennabakkan Skianlegg. Påmeldig fra kl. 16.00.

 

7.      Gauldalsjegeren 2018

 

 

 

Gauldalsjegeren 2018 blir lørdag 21 april. Påmelding Kvennabakkan Skianlegg fra kl. 09.00.

 

 

 

8.      Loppemarked 2018

 

 

 

Hovin Skytterlag skal også i år ha loppemarked, dette blir 26 mai på skytterbanen. Kom med lopper hvis du/dere har til Loppemarkedet.

 

 

 

9.      Innskyting til DFS felt/jaktfelt, 10 april 2018.

 

 

 

Skytterlaget tilrettelegger for innskyting av gevær, til feltskytingene den 10 april fra kl. 17.00. på Skytterbanen.

 

 

 

10.  Mulighet for innskyting og kontroll av våpen.

 

 

 

Skytterlaget holder skytterbanen åpen 8 oktober, fra kl 17.00. og utover kvelden. Dette både for DFS og JEGER skyttere, for evt. Påse at gevær er innskutt og i orden. Mulighet for kjøp av skudd også.

 

 

 

11.  Elektoniske selvanvisere

 

 

 

Hovin Skytterlag kjøper inn 2 stk. Elektroniske Selvanvisere (Bullseyes Selvanvisere), til banesesongen starter. Disse 2.selvanviserne blir satt opp mellom 200m -300m. Skyting på disse selvanviserne blir i hovedsak på oppsatte tirsdagskvelder, både for DFS og Jeger.

 

 

 

 

 

 

 

Se også skytterlagets hjemmeside :

www.hovin-skytterlag.org

 

             og

 

            www.facebook.com  Hovin Skytterlag

 

 

 

Hovin 11. februar 2018

 

 

 

Styret