Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Løiten skytterlag
i Hedmark skyttersamlag

NM Jaktfelt 2019

Løiten skytterlag vil sammen med Løiten JFF arrangere NM jaktfelt 28-31 mars 2019. Hovedhensikten med det, i tillegg til å bidra til Løtens renommé som gode arrangører, er å få inn kjærkomne midler til laget. Pga NM skal vi ikke arrangere noe feltstevne i vinter. Det er nå lagt ut en mannskapsliste over stevnet. Hvis tidspunktene ikke passer, prøv og bytte internt, og gi beskjed til holdansvarlig. Etterhvert vil den enkelte bli kontaktet av holdansvarlig.

Mannskapslisten finner du her:

Link til nettsiden for NM finner du her:

 

 Vi er i en krisesituasjon når det gjelder vår 100m der det trengs en totalrenovering med grava som største utfordring. Vi må gjøre en innsats nå  slik at våre ungdommer får velfungerende treningsforhold.
100m prosjektet er allerede i planfase, men alt tyder på at vi, selv med tippemidler, vil trenge midler i "hundretusenkronersklassen". Dette arrangementet vil kunne gi oss en god start, men det vil kreve innsats fra alle.
I all hovedsak har styret besatt de tunge lederjobbene, men vi mangler å utpeke noen "holdansvarlige". For de aller fleste vil ikke dette innebære mer enn et par dugnadskvelder i høst, et prøvemesterskap (en dag tidlig i mars) og 2-3 dager under arrangementet 28 til 31. mars. Vi vil ikke ha feltstevne i 2019 da det blir for mye.
Da er dere informert og Styret håper alle ser nødvendigheten av denne jobben som må gjøres for ungdommene våre. Sett av en fridag eller to i mars neste år samt deler av helga så går dette bra :-)

Mvh Styret Løiten skytterlag