Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Aasen Skytterlag
i Inntrøndelag Skyttersamlag

2 x Landsdels-kretsmester

Hanna Haabeth klatret øverst på pallen to ganger under Landsdelskretsstevnet i Overhalla sist helg. Seier i Samlagsskytinga for Inntrøndelag lørdag ettermiddag, og individuell seier i klasse Eldre Rekrutt etter finaleskytinga søndag formiddag.

Stevnet startet på best mulig måte med 25 tiere i innledende skyting lørdag morgen. Med 250 poeng var finaleplassen sikret.

Senere på dagen var det samlagene som skulle gjøre opp seg i mellom, og her var Hanna første skytter for Inntrøndelags ungdomslag.
Med 100 poeng i sin 10-skudd, var Inntrøndelag med i kampen fra første lag. Audun Holtan fra Mære fulgte opp med 100 også han, og dermed var Inntrøndelag i føringa. Første juniorskytter var Bendik Giskås fra Øvre Ogndal. Bendik sikret ledelse etter tre lag med 98 poeng på sin 10-skudd. Dermed måtte ankermann Rune K. Brandtzæg fra Mære innta skive 1 i siste lag. Spenningen økte nok for både skyttere og tilskuere, men Rune sikret seieren etter 97 poeng til slutt.

Søndag morgen var det finaleskyting for alle klasser på Skogmobanen. 
I klasse Eldre Rekrutt var det to skyttere på 250, tre skyttere på 249 og to skyttere med 248 som skulle skyte finale. Hanna lå best an før finalen, og skjøt dermed på skive 1.

Audun Holtan lå på skive 7 med 248 poeng, og prikket inn 100 med 8 innertiere. Ingen av de andre skytterne klarte å tukte Audun, så da anvisninga på skive 1 skulle starte, var det Audun som ledet med 348 med 9 innertiere. Det betydde at Hanna måtte skyte 99 eller bedre for å ta seieren. Det kom en 9'er allerede på 3. skudd, men det viste seg å være den eneste. Med 99 poeng og 349 totalt var dermed seieren sikret!

Laget som tok gull i samlagsskytinga:
F.v.: Audun Holtan, Bendik Giskås, Hanna Haabeth og Rune K. Brandtzæg.