Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Nordisk mesterskap 2015
3. - 6. september - Follo skyttersamlag

Felthurtig

Her er litt info om felthurtigskytingen.

Dato: 13. aug 2015

Innledende felthurtigskyting avholdes foran 300 m standplass på baneanlegget. Skytterne blir kjørt rett til 300 m standplass etter siste stasjon på feltrunden.

Skytterne gjennomfører felthurtigskytingen som en avslutning på feltrunden, og etter skyting kan skytterne igjen treffe publikum og lagkamerater.

De 16 beste innledende tider går til finale lørdag ettermiddag. Her skal finalen gjennomføres med dueller slik som på Landsskytterstevnet i Norge. Senior- og ungdomsskyttere konkurrerer her på lik linje.

Den 16. beste innledende tiden møter i 1/8-dels finalen den med best innledende tid, den 15. beste tiden innledende møter den nest beste tiden innledende, den 14. beste innledende tiden møter den tredje beste tiden innledende, osv. Vinnerne av disse duellene går til kvartfinalen. Kvartfinale og semifinale gjennomføres på samme måte.

Etter semifinalen arrangeres bronsefinalen og gullfinale. Taperne av semifinalen møtes til «best av 3 dueller» for å kåre bronsemedaljøren. Vinnerne av semifinalene møtes deretter til «best av 3 dueller» for å kåre Nordisk Mester i felthurtigskyting og sølvmedaljevinner.

Skjematisk oppsett over alle matchene vil komme senere.

Reglementet finnes her: