Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Alle gledet seg over Hågens store prestasjon

Så blid kan en bli etter å ha skutt 246 i kl. 2 og perset så det monner

Vår 2.klassingen Hågen Strypet var garantert den blideste skytteren under Landsdelskretsstevnet på Os i helga. På de fire siste stevnene før han skjøt på Os hadde han fra 229 til 239. Nå perset han med hele 246 og ble andremann i klassen.

For Hågen har vært en trufast deltaker på alle skytterstevner her i distriktet siden han var rekrutt. Resultatene har uteblitt, og han har stort sett måtte finne seg i å være i den nedre tredjedelen for å si det mildt.

Men Hågen med sitt smittende gode humør har aldri gitt opp. Han har lagt stein på stein sjøl om framgangen ikke har vært påfallende gjennom årene som  rekrutteringsskytter. Etter jul har han nå trått inn i de voksnes rekker som såkalt klasseskytter. Men pga lave poengsummer som juniorskytter, ble han flyttet opp i kl.2 med samme program som i juniorklassa. Dette for å minske overgangen til å skyte på 200m. På sine fire siste stevner innendørs har han som 2.klassing skutt 229-231-235-239 i rekkefølge.

Men etter et par treninger nå like før stevnet i ro og mak med egen instruktør løsnet det så til de grader for Hågen. Men derfra til å skyte 246 på et landsdelsstevne, er rett og slett som et lite under.

Det var derfor mange som der og da kunne glede seg over resultatet og juble sammen med Hågen denne kvelden i Os samfunnshus. Og bredest kunne Hågen sjøl smile, som han alltid gjør, uansett resultat.