Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Øyvind og Karstein avsluttet med gull!

Øvind kunne juble for førsteplassen, Jørn kunne det samme for andreplassen og Tuva kunne bare smile etter ikke å ha fått det til som hun ønsket. Men hun kommer sterkt tilbake etter flere fine prestasjoner i sommer.

Vi fikk to klasseseiere under årets finale i Østlendingenskytinga på Elverum søndag. Karstein kopierte ikke uventet seieren fra i fjor i kl. V73, mens Øyvind Brohaug skjøt sine siste skudd som rekruttskytter på bane og vant rekruttklassa, ett poeng foran Jørn Strypet

Øyvind sørget for stevnets eneste skikkelige jubelbrøl da han fikk en blink på det siste skuddet, det var det han trengte for å holde lagkanmeraten Jørn Strypet bak seg på lista. Men Øyvind ledet også før omgangen og hadde skive en, så han taklet presset og gjorde seg nyttige erfaringer før han går videre i kl. e.rekr.

Karstein skjøt som vanlig rutinert og sikkert uten å gjøre den ene feilen som enkelte andre gjorde. Hans 350 med åtte indre var en demontrasjon rett og slett.

Morten i kl. 3, Hågen i kl. 2 deltok også, der Morten var den eneste som kvalifiserte seg til avsluttende finaleskyting.

Hans Sollid var også kvalifisert til finaleskyting, men skjøt ikke fordi den som skulle ha tatt med seg gevær og utstyr ned til Elverum, ikke hadde fått beskjed.

TV

Stevnets finaler gikk direkte på nett-TV i regi av Østlendigen der hver klsssevinner måtte gjennom et intervju foran åpnet kamera. Også der viste de to at de kan mer enn å skyte.

To go'karer på pallen