Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Ny flott dugnadskveld

Morten med assistent Martin i sving med å montere skinner for kabling.

I går kveld hadde vi nok en flott dugnadskveld med stort frammøte og ettektivt arbeid. Det er igjen all grunn til å takke alle som deltok for en flott innsats. Som fotograf debuterte Isak Holmseth Iversen med flotte bilder.

Det ble rakt, malt og montert over en lav sko. Alle var travelt opptatt med sitt. Morten og Pelle tok den siste finpussen inne på skytterhuset slik at vi kan kjøre den visningen under Trippelstevnet til helga som vi planlegger.

Det er kanskje ikke riktig å trekke fram noen spesielt. Men det må være tillatt å nevne driftsansvarlig elektroniske skiver Tor Arne Reinsertsen spesielt. Han hadde gjort det omfattende arbeidet med å rehabilitere alle frontene på 200m-skivene. Og det var gjort skikkelig og vel så det. Nå er alt skivemateriell på plass og klart for testskyting i kveld.

Ellers har vi satt strek for malinga av standplassbuene. Fargene ble veldig fine og dugnadssjefen og fargeekspert Kirtsi Dølhaug Reinertsen kan puste lettet ut og konstantere at alle var fornøyde. Men det såg litt skummelt ut etter grunninga på 200m. Vår nabo Carstein Løkken har sammen med vår utmerkete banemester Per Dalåsen sveiset de siste motvektene på 100m slik at nå er alt klart der også.