Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Oppsummering etter lørdag og hele uka sett under ett: Takk for at dere bidro til at dette ble en skytterfest !!!!!

Vi takker alle skyttere - 1094 i tallet - og alle som på en eller annen måte har bidratt til at NC stevnet vårt ble så vellykket som vi føler at det ble. Vi har vært heldige med været og har med et par unntak vært forskånet for uhell. Det som oppsto under vegs berørte bare i liten grad skytterne. Vi hadde forberedt oss godt og fikk ingen vanskeligheter med skiver og registrering av resultater. Det var for oss det viktigste. Vi avslutter med en god følelse, noe som det er godt å kunne bygge videre på. Tusen takk til dere alle og velkommen tilbake til Alvdal og Nord-Østerdal.

Sportslig oppdatering lørdag 01.08:

Det kom to nye navn på våre topplister. Den første var Liv Sollesnes fra Jondalen som skjøt 347 - noe som ga en 9.plass. Dette forteller vel det meste om nivået på  stevnet vårt. banen er nøyaktig 200 m og skyteretningen er mot sør, dvs at dette ikke er av de letteste banene å skyte på. Det hører også med til historien at førstye gang vi møtte Liv Sollesnes her på Stormopen skytebane var i 1990 da vi arr. det som den gang het Finalen i Norgescupen. Det er 25 år siden og den gang som nå tilhørte Liv Sollesnes de absolutte eliten i skytter-Norge. En unik prestasjon.

Den andre var Alf Høyseter fra Tysse som gikk til topps i kl. V55 med 348 eter at Bjarne Sandvik fra Knipem\nborg hadde forsvart ledelsen fra det første laget på mandag. Alf skjøt like godt 250 men måtte tåle to niere på omgangen.