Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Domus inn som hovedsponsor

T.v. Hans Sollid fra Alvdal skytterlag takker Odd Tronvold på vegne av NC-arr Nora, Tynset og Alvdal for avtalen

Domus på Tynset er nå klar som hovedsponsor. - Det var naturlig for oss å gå inn i dette opplegget fordi det skaper aktivitet i regionen og flere besøk her på Domussenteret. - Dere ligger jo meget strategisk til i forhold til trafikken av skytterne fra og til de tre skytebanene, kunne Egil Wikan replisere.

Ledende handelssenter

Domus er Nord-Østerdals handelssenter og med alle sine forretninger er de et fyrtårn når det gjelder handel i Nord-Østerdal. Fra før gir de betydelig støtte til flere av skytterlagene i regionen og har således gjennom mange år vært en verdifull medspiller. - Men et tiltaksom venter 1.300 skyttere og med dem opp mot 3000 tilreisende måtte vi ta på alvor og støtte. her må vi se på utfordringene, sier Odd Tronvold. - Midt i blinken på alle måter, så takke skal du ha, sier Egil Wikan på vegne av de tre NC-arr. Nora, Tynset og Alvdal skytterlag.

Resultatservice

- Tynset skytterlag vil hjelpe oss med å resultatservice på storskjerm inne på senteret under stevnet. Dette kan godt kombineres med en handel og en middag i Domuskafeen. Og parkeringsforholdene er gode nok til å ta unna dette trykket. Det er bare å svinge innom, sier Odd Tronvold, alltid på hugget - som vanlig.