Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Flott generalprøve

Helgas trippelstevne ble en flott gjennomkjæring foran NC stevnet senere i sommer. Det hele fungerte fint, også rent datateknisk, et opplegg som vi har jobbet mye med.

Sjøl om stevneleder Kirsti Dølhaug Reinsertsen ser litt betenkt ut på bildet, kunne hun og IT-ansvarlig på stevnet Ingvar Brohaug konstantere at dete hele gikk knirkefritt. Vi brukte setvnet godt til å gjøre de siste tilpasningene som skulle til.

Men da kunne vi tilby visning på storskjerm inne på skytterhuset for 200m, 100 m og ikke minst oppdaterte reultater fra eget stevne, også det på storskjerm. I tillegg kunne vi vise oppdaterte resultater fra Tynset sitt stevbne (Tynset og Nora under NC) på tv-skjerm inne på skytterhuset. Skytterne kunne følges live på nettet, det samme med oppdatrete resulatter via KME sitt resultatprogram.

Takk

Da retter vi en takk til alle og enhver for stor innsats, en spesiell takk går til stevneleder Kirsti Dølhaug Reinertsen og IT- ansvarlig Ingvar Brohaug. Vi manglet flere av våre sentrale aktører på arr.sida, men viste at vi hadde flere å gå på. Det var veldig betryggende ift NC-stevnet.

Gratulerer Ringebu&Fåvang

Vi beklager at vi ikke hadde fått gjenstandspremiene til klassevinnerne i rerutteringsklassene, men de vil bli utdelt senere. Men vi blir meget imponert når vi ser at juniorklassa ble vunnet av Anton Rudland, e.rekr. av Mette Strandlien (350 med 30 indre) og rekr. kl. av Cecilie Fossmo, alle ¨tre fra Ringebu&Fåvang skytterlag. Vi gratulerer hjertligst. Vinneren av rekruttklassa får designervase fra Sparebanken 1 Hedmark, men vinnerne i e.rekr. og jr. får flotte skuteglass gitt av Nord-Østedal Kraftlag.

Vi lar bildene nedenfor tale for seg.