Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Litt av et landsskytterstevne !!!!!

Karstein imponerte stort med å vinne baneskytinga i l. V73

Vi har lagt et stort landsskytterstevne på Lesja bak oss. Rent sportslig gikk det storfint med Karstein Skundberg på topp i baneskytinga i V73 som det desiderte høyepunktet

Av Hans Sollid

Sevnet vilbli husket som karstein Skundberg sitt store stevne. Nå fikk han virkelig betaling formange treningstimer og undring og studier over hva som skulle til for å kunne gå helt til topps. Larstein hadde forberedt seg til dette stevnet som nesten aldri før og fikk en bekreftelse på at dette gir resultater. Og det er ikke hverdagskost å vippe Odd Kolsrud vekke fra tronen. Vi hadde skyttere i hele sju finaler, derav Morten Reinertsen som den framste på figur to på finalen i feltskytinga i kl. junior. Bare det var en stor prestasjon.

Sju finaler

Vi hadde skyttere i hele sju finaler. Karstei fikk medalje også for sin femteplass i feltfialen i V73. Ellers ble det ingen pallplasseringer. Men det var mange som bårde debuterte i en finale på et landsskytterstevne og noen som ikke nådde opp, men som sjøt fremragende. Vi overlater det å finne resultatene til den enkelte og anbefaler linken på landsskytterstevnet - resultater - skytter gravkort. der finner du alt om alle. Litt av en service!

Ellers anbefaler redaksjonen billedgalleriet under.