Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

NØK inn som generalsponsor for NC-runden i Nord-Østerdal

Fra v. Per kr. Bangen, Tynset skytterlag, Egil Wikan, Nora skytterlag, Ivar Often, daglig leder NØK og Hans Sollid, Alvdal skytterlag

NØK er med på laget og går inn som generalsponsor for 2. runde i Norgescupen i Nord-Østerdal. Dermed viser at de er et kraftsentrum i videste forstand. - Vi synes det er veldig positivt at dere gjennom disse tre stevnene i Norgescupen skaper stor aktivitet i vår region. Dette krever store ressurser, og vi ser at dere i Alvdal, Tynset og Nora samarbeider godt for å nå de målene dere har satt. Vi blir derfor med på dette laget, sier Ivar Often, daglig leder i Nord-Østerdal Kraftlag. med

Honnør

- Vi er også klare på at dette bidraget også er et uttrykk for honnør til de mange som hver på sin  måte  bidrar til at et så stort arr. kan la seg gjennomføre. Det krever sitt å ta imot opp mot 1300 skyttere på en god måte og gjennomføre stevnene med de ambisjonene som dere har både teknisk og på andre måter. Det er her dere skal føle at NØK stiller opp og er med på laget, sier Ivar Often.

Fornuftig

- Og vi skal bruke denne støtten til grunnlagsinvesteringer i form av materiell og infrastruktur. Og ikke minst i utvikling av det arr.tekniske, sier Egil Wikan fra de arr. skytterlagene. -  Stevnene legger lista høgt når det gjelder det datatekniske der vi legger mye arbeid på  instrukser, maler og dokumentasjon. Vi vil her legge grunnlaget for at det vil bli langt  lettere å gå på alle typer arr. i framtida. Og det gjelder ikke bare innenfor skyttersporten, vi snakker her om generell arr.kompetanse som vil kunne komme vår region til nytte.

Mandag 27. juli braker det løs for alvor, og det skal skytes hver dag til og med lørdag. Da er Landsskytterstevnet på Lesja allerede i gang. Her går det slag i slag eller skal vi si skudd i skudd.