Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Tobias samlagsmester

Her er Tobias samlagsmester, tett fulgt av Ingvar med Erland Haugen  og Tore Lunsæter på slep.

Tobias Hodøl, tufsingdølen som skyter for Alvdal, gikk helt til topps under årets samlagsmesterskap i Ø.Rendal. Men det var bre så vidt båten bar. Tobias var skakk på omgangen og bak lurte ringrevene med Ingvar Brohaug i spissen som gjedda i sivet. Men det holdt og vi gratulerer. Dobbeltseier på et samlagsstevne er ikke hverdagskost.Roar ble vår andre samlagsmester for sagen da han vant et tett oppgjør i V55.

Tobias hadde en knalledelse etter 25-skudden med sine 245 etter å ha skutt 100 på 10-skudden. Men en ledelse på hele fire poeng er ikke det samme som å vinne automatisk. Tobias vart skakk på sin omgang, og det så et øyeblikk ut at Ingvar skulle ta han igjen etter hans 99 omgang. Men takket være to blinker helt til slutt skjedde rettferdigheten fyldes.

Et mm-oppgjør fikk vi også i V55 der Roar gledelig rodde det hele i land etter at regelen om innerblinker og tiere var brukt opp. Ei fin oppmuntring for Roar.

Av resultatene ellers nevnes at Kristian Brohaug ble nr. 2 i mesterskapet i ER. Han skjøt 349 etter 250 i innledningen. Kristian har endelig fått den formutviklingen vi har håpet på. I går skjøt han 350 på lagmesterskapet.

Ellers var det mye god skyting som vanlig sjøl om enkelte nok ikke var i samme slag som før i sommer. Aspirantene gledet oss som vanlig. Resultatene finner dere nedefor. Mer komplette lister på hjemmesida til Ø.Rendal.

Bildene finner du nedefor i vår vanlige billedkavalkade.