Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Vellykket ungdomssamling

De 20 deltakerne etter at de nye vestene ble prøvd. En flott gjeng!

De 20 deltakere fikk virkelig kjørt seg under fellessamlinga på Alvdal i går. Lederen i ungd.utvalget Ingvar Brohaug hadde lagt opp et variert og krevende program.

Her ble ungdommene stilt ovenfor prøver at meget forskjellige slag. Det gikk på evnen til å legge strategier, samhandle og gjenomføre oppgaver som ikke hadde noe direkte med skyting å gjøre. Men det ble også skutt en 15-skudd, der 10-skudden telte som kvalifisering  til startposisjonen i skogsløpet. Her var det mange som avslørte meget god form, noe som bør inspirerer til å stille på start undetr NM skogsløp med skyting under LS på Lesja.  Ett navn trekkes fram: Folldølen Morten Svenning som skjøt 249 på jr.programmet og viste stor løpsstyrke. 

De nye vestene ble også delt ut så langt det rakk, resten blir etterbestilt. Nå er det meget viktig at alle monterer sponsormerkene til Rørosbanken og NØK foran neste stevne. Alvdølenene får merker av Hans på Rena lørdag. Husk å flytte Synnøve Finden-merket over til foran på den andre sida.