Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

I 1994 hadde vi 208 skyttere, i år håper vi på 80.

Tynsetinger fra 2008

Den manglende deltakelsen på årets Skurlagsstevne gjør oss betenkte på flere måter. Det heter riktignok " den enes brød er den andre død"..., men dette hadde vi ikke ventet oss.

Først og fremst pga kollisjonen med HV-cupen som la en runde i Trysil på denne lørdagen "vår" - en dag vi hadde hatt i årevis - 40 år. Det gjør oss betenkte og vel så det ... Et bakholdsangrep kan en være fristet til å karakerisere dette som. Dette burde ha vært unngått.

Dernest: At vi ikke fikk status som Dovrefjellcupstevne. Der føler lagslederen Hans Sollid som samtidig skal foreta ei helhetsvurdering av Dovrefjellcupen, seg virkelig satt i klemma. At Skurlagsstevnet ikke fikk DC-status i sin tid skyldes at Romsdal v/Holmemstranda ville ha et stevne på vegne av sitt skyttersamlag. Dette var i grunnen et rimelig ønske.

Det jobbes nå med at Alvdal skal få igjen DC-statusen som en permanent ordning. 

For å bøte på dette med den dårlige deltajkelsen har vi lagt inn tre lag på fredag lveld. All honnør til Bjørn Trudvang og de skytterne han har med seg for skyting på fredag. Uten dem hadde det vært trist. rett og slett. 

Nå må vi vise at vi tar i på samme måte på stevnet uansett antall deltakere. Vi gir oss ikke så lett. Så får vi håpe at HV-cupen også skjønner denne probelmatikken.

Vi vedlegger et lite utklipp av resutatlister fra toppårene midt på 1990-tallet. Vi kommer nok aldri dit igjen, men vi bør ha 100 skyttere og vel så det som et mål.