Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Flott dag på Fylkesmesterskapet

Fra v. Tuva Bråten, Martin Strypet og Øyvind Brohaug

Gårsdagens FM på Rena ble en flott dag for Alvdal skytterlag. Det var så mange store prestasjoner at det kan virke urettferdig å rangere noen av dem.

Det begynte med at Hans skjøt 250 med 19 og kvalifiserte seg til skive en på omgangen i V65.

kom den helt store skrellen da Ovedie Bråten skjøt utrolige 250 i kl. aspirant - herav en avsluttende 10-skudd med åtte indre - gjentar åtte - åtte- åtte indre! Det er som sagt vanskelig å rangere noen av åprestasjonene på dette stevnet, men dette kan ha været den største enkeltprestasjonen av alle, av kanskje den minste skytteren når det gjelder høyde og alder (10 år9, men i denne smmanehengen kanskje den største av alle.

Men det var ikke slutt med det.

Morten skjøt 238 og vant kl. 3 klart. En meget sterk prestasjon av Morten som skjøt 50 på både kne og liggende. Nå gjelder det bare å få limt på rett caps på denne mannen. han vil nok bli fokusert i åra framover.

Så var det jamn og framfor alt god skyting i de innledende rundene ellers. Karstein mistet trykkpuktet og mistet poeng i den forbindelsen. Dermed avr han ute av dansen.

Men på sluttet fikk vi nok en topp prestasjon av laget i kl. rekr./jr. på lagskytinga der Martin var iskald som ankermann og la inn 99. Dette brakte laget opp på en 2.plass. Undervegs hadde Oda og Øyvind skutt, den siste til100 med åtte indre.

Da fikk det heller våge seg at Hans feilet med 99 på omgangen og falt ned på en tredjeplass. Han tar nok med seg nok ammunisjon neste gang.

Ungdommene berget dagen - uansett!