Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Første helg med DC-skyting

Gutta krutt; Morten, Kristian og Hågen under helgens DC-stevner

Debutering, lagskyting, kanonomgang og mye god skyting er noen av begivenheten verdt å trekke frem fra helgens DC-1 Vingelstevnet og DC-2 Savalstevnet. 

Da er Dovrefjellcupen i gang, og den første helgen med skyting er over. Denne gangen var det DC-1 Vingelstevnet og DC-2 Savalstevent. Moro med gutta krutt Kristian Brohaug, Morten Reinertsen og Hågen Strypet, Kristian deburterte på grovfelt, Morten og Hågen skøt sitt andre stevne. Sammen med en gammel skytterkonge stilte vi lag (Ingvar, Morten og Kristian) til lagskytingen på Savalen (Resultaten har ikke tikket inn, men det ryktes om en andreplass). Mye god skyting på begge stevnene, resultatene finner du under i lenkefeltet. Vi må også nevne en RÅ omgang av Morten Reinertsen på Savalen, 12/7!! Moro! 
Verdt å trekke frem følgende resultater:

DC-1: 
Finfelt:
Rekrutt: Jørn Strypet 24/16 (Klassevinner)
Klasse V65: Hans Sollid 30/27 (Nr. 2)

DC-2:
Finfelt:
Rekrutt: Øyvind Brohaug 28/13 (Klassevinner), Jørn Strypet 27/10 (Nr. 2)
Klasse V65: Hans Sollid 30/24 (Klassevinner)
Grovfelt:
Klasse 4: Ingvar Brohaug 28/17 (Klassevinner)

Dovrefjellcupen fortsetter til helga med Sabotørfelten i området mellom Fanrem og Melhus. Neste lokale runde går i Brekken 2. påskedag. Det er i alt 15 stevner i Dovrefjellcupen derav teller de fem beste sammenlagt som kvalifisering til finalen på Hjerkinn 1. mai.