Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Karstein avsluttet jubelsesong med SM-tittelen

Karstein skjøt 348 og vant V73. Vi gratulerer! Foto: Anniken Moseng Ryen

Karstein som ventet vant V73 med solide 348 og avsluttet dermed en sesong der han har skutt jamnt og meget godt hele tida.

Men Karstein har bidratt på andre måter denne vinteren. Han har fått meds eg sitt barnebarn Ivar A Bertelrud som aspirantskytter. Dermed skulle han være i de beste hender. I tillegg fungerer Karstein som trener for voksne på torsdagskveldene. Dermed skulle de som trenger det der også være i de beste hender.

Ellers fra samlagsstevnet i Dalsbygda:

Rekruttene våre vant tredobbelt. Jørn (341) klarte biffen, men hadde Tuva bare to poeng bak. Øyvind nøyde seg med 335 denne gangen. Jørn var en av favorittene i denne klassa, og viste at han kan mer enn å steke vafler. Iver A Bertelrud skjøt 237 og Ovedie Bråten 238 i aspirantklassa.
I V65 ble Hans nr. 2 med sine 345.  I kl. 2 ble Hågen nr. 2 med 332, også denne gangen ett poeng foran far Jan. Men Hågen som kom helt skjevt ut med 45 på ligge...nde, kunne trøste seg med at han skjøt 50 på knestående. Og moder'n Strypet vart for sen med et skudd på omgangen. En blink her hadde gjort seg.
I V55 skjøt Roar 341 og ble nr. tre.
Vår største favoritt Tobias var ikke akkurat på hugget med sine 340 og en 9.plass.
Det var derimot Morten i kl. 3 som han vant med meget respektrable 337. Han var med det resulattet 11.mann totalt og slo en annen kjent alvdøl Ingvar Brohaug med to poeng.1-0 til Morten noteres.