Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Knallskyting under KM felt i Vingelen

Dette er "den unge vinen" vi nå gjerne smaker på i Alvdakl skytterlag. Vinnerne av lagskytinga er fra v. Tobias Hodøl, Morten Dølhaug Reinertsen ( førsteårs senior) og Kristian Brohaug (eg. førsteårs junior)

Først vant unggutta lagskytinga på grovfelten og kapret pokalen til odel og eie. Deretter fulgte både den unge og gamle opp med tre samlagsmesterskapstitler.

Både den såkalte "nye vinen" og det som nok må kalles "god, gammel årgang" blostrer under samlagsstevnet i Vingelen i går.

Først vant unggutta Kristian Brohaug, Morten Dølhaug Reinertsen og Tobias Hodøl lagskytinga på grovfelten og sikret seg pokalen til odel ig eie etter seks år siden den forrige aksjen. Og nå med Kristian Brohaug på laget, mans hans far Ingvar var med på de tre andre aksjene av fire som skulle til for å kapre dette trofeet til odel og eie.

Det fortsatte med 4 omgangsskyttere på grovfelten der Tobias var eldstemann av våre. Tobias var den eneste som nådde opp av dem med sin 6.plass og sælv medalje. Men for de tre andre Hågen, Morten og Kristian ble dette nyttig finaleerfaring. Og en ting er sikkert; for dem kunne skytetida på liggende kuttes ytterligere ned fra 45 sek!

På finfelten åpnet Jørn Strypet ballet med å vinne rekr. klart med 42 treff, mens Øyving havnet på en fin 3. plass med 37.

I V65 fortsatte Per Dalåsen storskytinga ved å vinner 30-skudden på 30/28, ett innertreff foran Hans. Han tok til gjengjeld revansj på mesterskapet med 12/11 mot Pers 12/9 - andreplass. Per har med dette vunnet de tre siste 30-skuddene han har deltatt i, alle på store stevner. Han har der skutt tilsammen 90/83. Det sier det meste.

Karstein Skundberg var som ventet i ei kalsse for seg sjøl i V73 med sine 12/11 etter 30/27.   

Fullstendig resultatliste finner du på dfs.no og etter hvert på hjemmesida til Vingelen og samlaget.