Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Nå dreier seg seg om LS i Målselv

Like over helga setter 10 skyttere fra Alvdal kursen nordover til Målselv og årets Landsskytterstevne.

Det er alltid en spesiell spenning knyttet til dette med å delta på et landsskytterstevne. Med fjorårsresultatene frisk i minne er det grunn til å være optimister.

Som i for og feler år tidligere reiser de to skytterfamiliene Strypet og Reinertsen sammen. Her hadde jo Morten Reinertsen stor suksess i fjor i juniorklassa da han lå på fig. 2 på finelen i feltskytinga. I år har han rykket opp i kl. 3 og må nok regne med noen år før han har satt seg skikkelig i forhold til dette med stående skyting.

Største forhåpninger har vi vel til veteranskytterne Karstein Skundberg i V73 og Hans Sollid i V65. Karstein gjorde jo det helt store på Lesja i fjor da han vant baneskytinga og tok medalje på finfelten. Hans nådde ikke opp i fjor til tross for at han var i begge finalene, men har vist stabilitet i år som lever det beste. Oppkjøringa med 340 på Fåset sist helg med et skudd i feil skive forteller sitt.

Jørn Strypet som skyter sitt siste LS i rekrutt, er en anen kandidat som kan nå helt opp i toppen. Jørn fortjener det.

Men først i fremst er dette er ferietur der vi skal hygge oss sammen og ta de opplvelsene som måtte komme - uansett resultater på skytinga.