Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Ringreven Ingvar best igjen

Bare så det er helt klart, her snakker vi ikke om å manipulere resultatene. Her foregår det opplæring fra far til sønn.

Ingvar viste nok en gang at han er mannen for de store oppgjør da han ble lagmester på 15m i går kveld (240). Forhåndsfavoritten Tobias måtte bite i graset med ett poeng.

Men de skytterne som fortjener vl så stor oppmerksomhet var våre to førsteårs seniorer Morten Dølhaug Reinertsen og Hågen Strypet samt de 11 apsirantene som skjøt. 

Morten fulgte Ingvar nesten på 15-skudden der han perset med144, og Hågen bare bekreftet at han har lagt alen til sin veskt som skytter denne vinteren ved å skyte 241 i kl. 2. Det holdt til seier foran fatter'n. Det var kanskje det viktigste.

Ellers var det jo opptil flere av aspiranter som ikke var på plass denne gangen. Vi manglet også noen av våre faste skyttere pga sjukdom og kolliderende arr.

Ellers lag vi resultatene tale for seg.

Stevnet var det første vi kjørte med påmellding via DFS.no. Det fungerte fint.

Men for de som logger seg inn på sida si på dfs.no for første gang og oppgir ID, må huske å bruke 2560 som passord. Når dere først er innlogget, velger dere eget passord.

 

Dessverre ble det en feil i bildet av Ingvar slik at vi ikke har noe bildet med seierssmilet ( les: gliset). Fotografen var opptatt med å få vaffeljernet til å fungere, en sak vi mer eller mindre tapte båre Hågen, Øyvind og Hans. Men røkvarsleren bekreftet at han er og blir en "treging" - så vet vi det. 

Nå er det Skulagsstevnet som gjelder, men alle først er det en gjeng som skal til ØM finfelt på Lygnaseter søndag. Her stlller Jørn, Hans og Karstein i sine respektive klasser. Hans har litt ekstra å forsvare i det han har vunnet V65 de to siste årene.