Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Skurlagsstevnet åpner for tre lag på fredag ettermiddag

Denne gjengen stiller mer eller mindre i år også. Her er det opptil flere hardinger! Og de ba om å få skyte fredag viss mulig slik at de fikk med seg Skurlagsstevnet. Takk til Bjørn Trudvang for innspillet.

For å gi skytterne som skal skyte andre stevner på lørdag - stevnedato for Skurlagsstevnet - åpnes det for fri påmelding for tre lag på fredag ettermiddag. Første lag på fin- og grovfelt får oppropstid 14.40 og skytinga vil starte kl. 15.00. Oppsettet i påmelding.no er nå endret. Angitt skytetid er altså oppropstid. NB! Vi oppfordrer skytterne om å fylle opp forfra slik at vi sikrer oss litt ift skytelyset i siste lag. Det skal gå bra for alle tre lagene, men vi sier dette for å sikre oss. Hjertelig velkommen til Alvdal.

Dette gir oss en del mannskapsmessige utfordringer, men vi mener å kunne klare dette iht vedlagte mannskapsliste. Se denne.

Ut fra dette vil vi kjøre alvdaklsskytterne til slutt på lørdag. Her er det ikke nødvendig med noen forhåndspåmelding. Her tilpasser vi opplegget etter hvert.