Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Vi nådde 87 skyttere

Vår gamle formann og nå banemester og ansvarlig for finfelten Per Dalåsen hadde all grunn til å være fornøyd med dagen

Per Dalåsen var dagens mann på Skurlagsstevnet da han endelig lyktes i å gå helt til topps i et finfeltstevne. Hans vinnerresultat på 30/28 var godt gjort i motsola på slutten. Det kom hele 87 skyttere og vi takker alle for frammøtet. 

Det kunne vi sjølsagt ha vært veldig skuffet over, men stevnekollisjonene tatt i betraktning, må vi tross alt si oss fornøyde. Vi kommer sterkere tilbake neste år, da med Dovrefjellcupstatus. 

Thomas Høgåssseters resultat fra fredag ettermiddag sto seg gjennom denne temmelig vindfulle lørdagen. Men i dag glimtet den "gamle" storhet Per Erik Oldertrøen til med dagens beste  grovfeltresultat 34/19. 

På finfelten ble det skutt så det luktet svidd på enkelte serier. Her var arr. egen Per Dalåsen utvilsomt dagens mann. Etter nærmest et par mannsaldre som skytter og arr. av våre stevner, vant han V65 med resulttatet 30/28. Dette var meget fortjent for en skytter som har nedlagt utrolig mye arbeid for Alvdal skytterlag.

Men dagens mann var også 13-åringen Øyvind Brohaug som leverte en rykende fersk "Trailer" til Skurlagsstevnet. Se den på eget oppslag. 

Resultatene finner du under livevisning og resultat på framsida.

Alt dette fungerte aldeles utmerket. Likedan var det mange som likte å sitte g se på gamle bilder som også ble vist på storskjermen. 

Vi takker alle skyttere og funksjonærer for innsatsen og ønsker 

GOD PÅSKE !