Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Avsluttet treninga med radiobingo

Djup konsentrasjon er fin trening for en skytter

Etter onsdagens trening bar det rett over i radiobingo fir ni skyttere som kombinerte bingo, trening og hygge. Hågen satte krone på verket med å vinne 1.000 kr. på tre rekker i første runde.

Dermed har vi sett en ny måte  å bruke klubbrommet på som er enestående i lagets historie. På 70-tallet var Alvdal skytterlag med som arr. av bingoen på samfunnshuset. Den gang var det stappfullt med folk og stor stemning. Folk kom langveisfra for å samles, føle spenninga og utløsningen da de kunne rope bingo. F.eks. kotelettrad på 50 var gjeve saker. Det var før Mattilsynet og urbaniserninga begynte å kreve sitt.

 Og hysjinga når noen sa noe eller enda hostet litt upassende under opplesinga var noe vi kjente igjen fra gamle dager.

Trafikk

Denne onsdagen har forøvrig vært av det travle slaget der nede i miniatyrskytebanen. Det begynte med 19 verenaskyttere fra kl. 12 med kaffe, smørbrød og kaker. Det fortsatte med åtte skiskyttere som hadde kuldetrening inne med forskjellige varianter av kombinasjonstrening, deretter ordinærtrening og altså til slutt: radiobingo med kaffe, kake derav sirupstynnkake og miljø på sitt beste. Litt av en dag!