Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Anne Ingeborg best på en litt "bakglatt" lørdag

Anne Ingeborg Sogn Øiom best etter den første dagen av Trippelstevnet vårt, på en dag som ellers vart "litt bakglatt". Men vi fullførte i god stil. Og i dag søndag med litt "småkald" nordavind blir det i alle fall ingen mirage

For all del, alle fikk riktige resultater og alle fikk skyte til rett tid. Men det var takket være et utmerket samarbeid mellom vår datasjef Agnar Kveberg ogikke minst Frode Aasegaard i Tynset skytterlag.  Det er all grunn til å takke begge og Frode i særdeleshet for innsatsen.

For å ta det kronologisk:

1. Datafilene fra påmeldinga via dfs.no var snudd litt slik at 100mskytterne kom på 200 m og omvendt. Dette var det trasig å få snudd.

2. I et av lagene trykte våre meget dyktige medarbeidere på påmeldinga feil en gang og dermed stemte ikke navnene og resultatene overens. Dessuten fikk vi ingen visning for dette laget på 100m. Feilen ble funnet og alle fikk sine riktige skytekort og resulater.

3. Den automatiske oppdateringa av resultater ute på nettet sto på 2016, ikke 2017. Det tok oss  en kveldstime på toppen av det hele å finne ut at den datamaskine som var server, hadde en liten feil.

Tar vi så med at da vi skulle legge ut dette stoffet lørdag kveld, var ikke serveren til DFS helt i form, slik at dette måtte vente til i morgentimene i dag, søndag.

Om dette var nok?

For trioen Roger Størset og i særdeleshet Kim Andre Lund og Esten Skårild ble nok dette stevnet og den miragen vi dessverre hadde i de første lagene på 200m, ikke det mest hyggelige minnet fra Alvdal denne dagen. Alle tre kom fra Tynset med resultater på 348 nivået og for Kim-Andre og Esten vil det nok gå år og dag før de igjen havner på 338. Men de tok det som menn.

Dette ikke ment som noen forkleinelse for prestasjonen til Anne Ingeborg Sogn Øiom fra Randsfjord som i et senere lag tok ledelsen med 345. Det var nok ingen mirage som skal ha skylda for hennes sjuer på stående.