Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Vel blåst!!!!

De solide vintervottene til Per Gunnar Bakken fra Dalsbygda illustrerer godt hvordan forholdene var denne vårsøndagen på Alvdal

Helgas trippelstevne er vel i havn, og vi takker skytterne for at de tok turen til aukrustbygda Alvdal. Det alle snakket om var været.

Mens været er noe alle snakker om men ingen gjør noe ved, hadde vi i dag søndag en kald men trivelig dag med vårt årlige gjensyn med skyttere som kommer nærmest fra fjern og nær. Det samme kan en si om lørdagen men med et annet temperaturmessig fortegn. Da var det et snev av sommer, noe vi ikke hadde følelsen av i dag.

Det var unektelig Anne Ingebord Sogn Øiom fra Randsfjord som tok kaka ved å vinne mesterskapet. Hun  skjøt lørdag ettermidag etter at den værste mirangen hadde gitt seg. I den iskalde vinden søndagen var det flere som kunne ha tuktet hennes vinnerresultat på 345, men de snublet mer eller mindre på målstreken.  Andremann Jan Eivind Skjæret fra Jordet&Tenåsen var kanskje den som imponerte mest ved siden av Anne Ingebord. 344 med 100 med ti indre og en kneserien som satt til 50 med fem indre, men ikke på den rette plassen ( 47) gjorde inntrykk på publikum.  

Ellers var dette en fin dag til å presentere vårt nyrehabiliterte kjøkken på skytterhuset. Her var det jobbet intenst i dagene etter påske og resultatet ble etter vårt syn storartet. det er all grunn til å gi alle ros og en spesuiell takk går til prosjektlederen Gunnar Bråten.

Vi lar bildene tale for seg.

Her finner du resultatene på den måten vi ønsker å presentere resultater på, nemlig fra liveresultatene og med mulighet til å gå inn på de enkelte seriene. Da vil du oppdage mye interessant, bl.a. at stevnevinneren åpnet sin ståendeserie med en sjer og havnet på 345.

Men det holdt, noe det også gjorde på Tynset (349) og i Lonåsen ( 347). Vi gratulerer!

Resultater fra Alvdal Trippelstevnet