Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Alvdal skytterlag
i Nord-Østerdal skyttersamlag

Vi klarte å tilpasse oss

Vi klarte det, sier stevneleder Hanne Kristin Strypet og leder i Alvdal skytterlag Hans Sollid

Med 124 skyttere på standplass var igjen vårt årlige Skurlagsstevne tilbake på sporet.t Det var aldri snakk om å gi seg til tross for skral deltakelse (87) i fjor. Vi hadde jo tross alt arrangert feltstevner i Alvdal siden 1928.

Fra å ha 208 skyttere i toppåret 1996 var de nede på 87 skyttere i fjor.

-          - Vi skjønte allerede da at vi måtte ta noen grep. For i fjor var det en gjeng feltskyttere fra Romerike «berget» dette tallet med å skyte på fredag ettermiddag.

Grunnen til den dårlige deltakelsen var at Skurlagsstevnet ikke hadde fått plass i Dovrefjelcupen. Dessuten hadde HV-cupen , en større cup nede på Østlandet, hadde «okkupert» alvdølenes lørdag før Palmesøndag med et stevne i nærheten.     

Mottrekkene klare

-          I år hadde vi mottrekken klare og utvidet mulighetene til å skyte på fredag. I tillegg markedsførte vi stevnet som et trippeltilbud sammen med de to HV-stevnene som vi i fjor så på som våre konkurrenter, men som vi nå så på samarbeidspartnere. Vi vil derfor markedsføre disse stevne sammen som et trippel-felttilbud. Det byr på utfordringer å skulle arr. noe på fredag ettermiddag før påske, men her stilte folk opp som aldri før. Markedstilpassing må en vel kunne karakterisere dette,.